Halloween in Europa Park
Halloween in Europa Park
Halloween in Europa Park

Europa-Park in het Zwarte Woud

  • Auteur: Femke

Van 22 september tot en met 4 november is Europa Park (Duitslands grootste attractiepark) omgetoverd in een fantastische herfstlook. En tussen de pompoenen en veelgekleurde bladeren vinden vele enge wezens hun thuis.

Eén van de grootste attractieparken in Europa: Europa Park

Ben je ook gek op pretparken? Gil je ook van plezier in achtbanen? Dan is Europapark echt wat voor jou. Met meer dan 100 attracties en  11 achtbanen kun je je lol op. Het park is verdeeld in 14 Europese thema’s. Het park ligt in het Zwarte Woud bij de grenzen van Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Vanuit Nederland is het een paar uur rijden, dus je zou het in een dag kunnen beleven, maar het is aan te raden om er een weekendje van te maken. Het park is zo groot dat je in een dag niet alles kunt hebben gezien.
 

Beleef Halloween en vele fantastische attracties

Al bijna 20 jaar viert Europa-Park Halloween op een uitzinnige manier. Het park wordt omgetoverd met meer dan 180.000 pompoenen, 3.000 hooibalen, duizenden spinnenwebben en spookachtige verlichting en muziek. Naast het sfeervolle decor is er nog veel meer te beleven. Shows, optochten en echte horrornachten. De grootste pompoen ter wereld nodigt alle avonturiers uit tijdens een snelle rit op de Pumpkin Coaster. Geniet van verschillende voorstellingen in de 4D-theaters.

Halloween Festival

Tijdens het Festival Week, van 27 oktober tot 4 november, maak je het horrorhoogtepunt mee in dit geweldige pretpark. Iedere avond maken spoken het park onveilig. Bij schemering komt de Avondparade van Geesten voorbij. Daarnaast is een middeleeuwse markt waarmee je je in een andere tijd waant.

 

Radio SWR3 Halloween Party

SWR3, een van Duitslands grootste radiostations, geeft het grootste Halloweenfeestje op 31 oktober, natuurlijk in Europa-park. De radio-DJ’s zorgen voor een topfeestje waar je uit je dak kunt gaan op de dansvloer. Maar je kunt er ook voor kiezen om een extra rondje te doen in de achtbaan. Die zijn namelijk langer open.

Bestel hier voordelige toegangskaartjes voor Europa Park >

Europapark
Bekijk de accommodaties in Rust (Europapark).
v.a. € 82

Europa-ParkEuropa-Park-Str. 2 - 77977 - Rust - Duitsland - +49 (0) 7822 / 776697 -
Europa-ParkEuropa-Park-Str. 2 - 77977 - Rust - Duitsland - +49 (0) 7822 / 776697 -