fotobehang oostenrijk kalkalpen
het mooiste fotobehang van de bergen
fotobehang oostenrijk kalkalpen
het mooiste fotobehang van de bergen
fotobehang oostenrijk kalkalpen
het mooiste fotobehang van de bergen

Het mooiste fotobehang van de bergen

  • Auteur: Femke

Het is nog steeds niet zeker of we van de zomer op vakantie kunnen naar de geliefde bergen. We zitten nog steeds veel thuis, daarom is het maar beter om de bergen in huis te halen; met fotobehang! We hebben het mooiste fotobehang voor je verzameld. 

Bergen op de muur

Iedere bergliefhebber zou momenteel het liefste op zijn lievelingshuisberg zitten. Genieten van de lente in je favoriete bergdorp en wandelen door en over de machtige reuzen. Helaas zit dat er voorlopig nog niet in. En misschien dit jaar helemaal niet. Dan kun je misschien thuis genieten van het grootse uitzicht; met fotobehang. Zo tover je de bergen toch een beetje thuis. Er zijn dan nog 2 lastige keuzes te maken; waar in huis heb je nog een muur over of maak je een muur vrij? Wil je het liefste wakker worden tussen de groene alpenweiden? Of kijk je liever in de woonkamer voor je uit over de besneeuwde toppen? Op een thuiskantoor is ook een goede mogelijkheid, als je dan nog wel kunt werken in plaats van wegdromen natuurlijk :). Én belangrijke vraag 2; welk fotobehang gaat het worden?

Kant-en-klaar fotobehang van de bergen

Het makkelijkste is dat je een fotobehang kiest uit een heel groot assortiment van verschillende aanbieders. Zelfs bij bol.com kun je een hele selectie vinden. Bekijk het fotobehang hier. Onze lievelingsfotobehang van de bergen zijn deze:

Fotobehang van de Oostenrijkse Kalkalpen

fotobehang oostenrijk kalkalpen
Bron: bol.com

Dankzij het groene gras aan de voorzijde en de hoge bergen op de achtergrond krijg ik het weidse gevoel wat ik altijd in de bergen krijg. Ik ruik het warme gras en ik hoor de krekels. Misschien een beetje poëtisch, maar dat is wat dit behang bij mij oproept.

Bekijk het behang >

Fotobehang Matterhorn met meer

fotobehang Matterhorn
Bron: muurmode

Persoonlijk vind ik bijna niks mooiers dan een bergmeer. Dit fotobehang heeft een tweede plek verdiend vanwege de machtige Matterhorn op de achtergrond en het heldergroene berg meer op de voorgrond.

Bekijk het behang >

Fotobehang Zwitserse alpen

fotobehang zwitserse alpen
Bron: bol.com

Heb je liever een uitzicht op een machtige bergwand? Kies dan voor dit fotobehang van het uitzicht op de Mönch en de Jungfrau bij de Zwitserse Eiger.

Bekijk dit fotobehang >

Fotobehang Zuid-Tirol

fotobehang Col Raiser Zuid Tirol
Bron: nikkelart

Ben je fan van de Dolomieten in Zuid-Tirol? Dan is het fotobehang voor jou: van de Col Raiser. Hij spreekt mij verder aan vanwege het prachtige houten huisje en de weide op de voorgrond.

Bekijk dit fotobehang >

Romantisch fotobehang met zonsondergang

fotobehang smoky mountains
Bron: foto4art

Wil je liever een romantisch behang? Bijvoorbeeld voor in je slaapkamer? Wat dacht je hier dan van? Een prachtig kleurenspel wat veroorzaakt wordt door een ondergaande zon in de Smoky Mountains.

Bekijk dit fotobehang >

Eigen foto van de bergen op de muur

Een nadeel van dat kant-en-klare behang is dat er waarschijnlijk niet altijd opstaat wat voor jou belangrijk is. Misschien wil je het liefste dat ene plekje op je muur terug zien. Die ene bergpiek. Dan is het wel zo leuk, bijzonder en speciaal als je van een eigen foto fotobehang laat maken. Hier zitten alleen wel een aantal nadelen aan. Je foto moet van hele hoge kwaliteit zijn. Een foto die je met je mobieltje hebt gemaakt voldoet sowieso niet. Als je namelijk een foto op behang laat drukken wat niet van de juiste kwaliteit is, dan zie je allemaal pixels op je muur. En dat is waarschijnlijk niet wat je wilt. Dus let goed op de grootte en de scherpte van je eigen foto. Wat je ook kan doen is een foto opzoeken op gratis stock-sites. Er is nog behoorlijk wat te vinden op bijvoorbeeld Pexels. Deze kun je gratis downloaden en laten printen als fotobehang bij bijvoorbeeld BigFreddy.com (jaja, ik weet het).

Stuur ons je fotobehang toe

Heb je al fotobehang van de bergen op je muren? Stuur ons een foto en we gaan de mooiste voorbeelden op onze Facebook-pagina laten zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>