hotel stern in obsteig, tirol
hotel stern in obsteig, tirol
hotel stern in obsteig, tirol

Familien Landhotel Stern

  • Auteur: Ronald

Het Familien Landhotel Stern is de accommodatie welke ik bezocht heb tijdens mijn bezoek aan Obsteig. Volgens mij is de keuze in Obsteig ook niet zo groot maar om eerlijk te zijn, het hotel voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het hotel is een echt familiehotel maar is wel erg groot.

Vooral voor mensen met kinderen is hotel Stern een aanrader. Er is een speciale speelkamer waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven terwijl de ouders genieten van de rust.

Kamers
Mijn kamer was erg netjes, ruim en schoon. Ik heb een kamer gekregen op de bovenste verdieping boven de ingang van het hotel. De kamer heeft een balkon maar dit is een balkon die over de hele breedte van het gebouw loopt en die je met alle andere kamers moet delen. Er zitten geen schotten tussen de kamers.

– cijfer: 7 / 10

Ontbijt
Het vinden van een plaats om te ontbijten was wat lastig. Normaal gesproken ga je of zo ergens zitten of krijg je een plaats toebedeelt maar in dit geval was het wat onduidelijk. Op alle tafels stonden naambordjes dus ik ben maar op zoek gegaan naar mijn naam. Nadat ik wat rondje gelopen had (er zijn nogal veel tafels) vroeg een medewerkster mij of ik wat zocht…ja mijn tafel. Zij heeft mij vervolgens naar een ander gedeelte van het hotel meegenomen en mij gewoon op een lege plek , waar een hele andere naam stond, geïnstalleerd.
Het ontbijt was verder erg goed. De broodjes waren lekker vers en het aanbod beleg was groot. Er was yoghurt, verse sinaasappelsap en er waren gekookte eieren. Dit laatste waarschijnlijk omdat het zondag was want op maandag was er helaas geen eitje.

– cijfer: 7 / 10

Familien Landhotel Stern
Familien Landhotel Stern ligt op het zonnige Mieminger Plateau, in het West-Tiroolse Oberinntal. De accommodatie is in april 2014 gerenoveerd en biedt comfortabele kamers en een warme en vriendelijke sfeer.
v.a. € 72

Diner
De sfeer in het restaurant van hotel Stern is erg aangenaam. Ook al is het hotel erg groot, dit idee krijg je niet als je in het restaurant zit. De bediening is erg netjes en hulpvaardig en het eten is erg goed. Om een goede vergelijking tussen de diverse restaurants te kunnen maken checken wij overal de schnitzel. De schnitzel was lekker, niet veel paneermiddel en de patat was krokant. Over de prijs mag je al helemaal niet klagen. Een gemiddeld gerecht kost ongeveer € 12,- . Voor € 20,- per persoon heb je een hoofdmenu, wat te drinken en een nagerecht.

– schnitzelindex: 9 / 10

Personeel
Voor wat betreft het personeel daar moet je het gewoon mee treffen. Degene die mij heeft ingecheckt was erg aardig maar die avond daarop trof ik een receptioniste die er niet al te veel zin in had. Omdat ik erg vroeg moest opstaan op de dag van mijn vertrek, en er op dat moment nog geen ontbijt werd aangeboden, is er wel speciaal voor mij een lunchpakket samengesteld. Dit lunchpakket vond ik ’s avonds terug op mijn kamer, erg netjes.

– cijfer: 7 / 10

Totaalcijfer Familien Landhotel Stern: 7,5 / 10

Kortom wel een echte aanrader.

Familien Landhotel SternUnterstrass 253 - A-6416 - Obsteig - Oostenrijk -
Familien Landhotel SternUnterstrass 253 - A-6416 - Obsteig - Oostenrijk -