1000 reistips voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

  • Auteur: Femke

Soms ben je op zoek naar inspiratie voor een vakantie, of wil je weten wat er in de omgeving van je bestemming te doen is. Of denk je alle bezienswaardigheden rondom een bestemming gezien te hebben? Dan is deze reisgids met 1000 reistips wat voor jou.

1000 places to see before you die

Je kent waarschijnlijk het boek 1000 plekken die je echt gezien moet hebben. Dit zeer succesvolle boek verkent de 1000 meest interessante plekken op aarde, bijvoorbeeld Palenque in Mexico of de Grand Canyon in Amerika. Deze reisgids vol insidertips was samengesteld door de Amerikaanse reisjournaliste Patricia Schultz. Een onmisbare inspiratiebron voor en doorgewinterde wereldreiziger.

Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

Blijf je liever in Europa en verken je liever plekken die niet al te ver van huis zijn? Dan is de regionale versie wat voor jou: 1000 plekken die je echt gezien moet hebben: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. In dit boek neemt een team ervaren reisschrijvers je mee naar allerlei prachtige en populaire plekken. Stuk voor stuk de moeite van het bezoeken meer dan waard.

1000 plekken die je echt gezien moet hebben - Duitsland Zwitserland en Oostenrijk
Dit boek neemt je mee op een droomreis naar de mooiste en boeiendste plekken van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Laat je meevoeren naar betoverende landschappen en fantasierijke luxehotels, beleef spectaculaire kunstwerken, architectonische hoogtepunten, opzienbarende evenementen en historische bezienswaardigheden.
v.a. € 9.95

Van Berlijn tot het Zillertal

Het boek is heel handig ingedeeld in de verschillende regio’s per land. Naast de wat minder bekende tips of in de vergetelheid geraakte bezienswaardigheden komen ook populaire plekken aan bod als de Krimmler watervallen en het Hundertwasserhaus in Wenen. En voor ieder wat wils: van burchten tot winkelcentra, van nationale parken tot restaurants. Kortom: een echte inspiratiegids.