Cafe Martin Auffach Tirol
Cafe Martin Auffach Tirol
Cafe Martin Auffach Tirol

Cafe Martin Auffach

  • Auteur: Ronald

Soms is simpel, eenvoudig maar gezellig meer dan genoeg en heb je niets meer nodig. Cafe Martin in Auffach, de Wildschonau, heeft als accommodatie mijn persoonlijke voorkeur. Ik heb veel goede herinneringen aan het cafe. Tijdens menig wintersport- en zomervakantie hebben wij Cafe Martin als uitvalsbasis gebruikt.

Cafe Martin is een gezellig Tirools cafe / restaurant midden in het Oostenrijkse dorp Auffach (Wildschönau). Naast enkele kamers kun je er appartementen huren. De kamers en appartementen zijn niet luxe, ze zijn misschien zelfs wat gedateerd, maar hebben wel alles wat je nodig hebt. Het gaat er vooral om de sfeer en die is erg goed.

Er is niets fijner dan ’s ochtend beneden in het Cafe genieten van een heerlijk ontbijt. Natuurlijk kun je als je een appartement huurt ook in het appartement zelf je ontbijt klaarmaken maar op vakantie gaat er niks boven een lekker vers ontbijtje dat voor je klaar is gezet. Kaiserbroodjes, verse koffie, een eitje en vers beleg; jammie.

Het grote voordeel van Cafe Martin is de ligging in het dorp. In de winter loop je binnen een paar minuten naar de kabelbaan die je naar de top van de Schatzberg brengt. Daarnaast zit er een wintersportwinkel onder het Cafe waar je ski’s en skischoenen kunt huren of kopen. In de zomer is Cafe Martin de perfecte uitvalsbasis voor geweldige wandelingen in de omgeving.

Wil je een betaalbaar appartement of kamer in de zomer of winter en verwacht je geen overbodige luxe dan is Cafe Martin de plek voor jou. Het is niet voor niets zo dat veel gasten van het Cafe elk jaar weer terugkomen.

Op www.cafemartin.at vind je meer informatie.

Cafe Martin beoordeling

Kamers / appartementen
De kamers en appartementen zijn eenvoudig ingericht. De kamers en de meeste appartementen hebben een eigen balkon waardoor je heerlijk buiten kunt genieten van de rust en de heerlijke berglucht. De badkamers zijn wat gedateerd maar volstaan verder prima.

Cijfer: 8 / 10

Ontbijt

Als je gebruik wilt maken van het ontbijt dan kan dat in het Cafe. Het ontbijt is prima en bestaat uit verse broodjes, als je wilt een gekookt ei, genoeg beleg en natuurlijk een lekkere kop koffie of thee.

Cijfer: 9 / 10

Personeel

Het Cafe is / wordt overgedragen op de dochter van de eigenaren Bruno en Elfi. Het zijn echt geweldige mensen die je met alles willen helpen.

Cijfer: 10 / 10

Totaalcijfer Cafe Martin Auffach: 9 / 10

Gewoon doen dus

Cafe MartinAuffach Dorf 174 - 6313 Wildschönau - Auffach - Oostenrijk - +43(5339)8855 -
Cafe MartinAuffach Dorf 174 - 6313 Wildschönau - Auffach - Oostenrijk - +43(5339)8855 -

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>