Hexenwasser Wasserwanderweg Söll
Hexenwasser Wasserwanderweg Söll
Hexenwasser Wasserwanderweg Söll

Hexenwasser Söll

  • Auteur: Femke

Op de Höhe Salve in Tirol is een bijzonder leuk park voor jong en oud: Hexenwasser.

Vanuit het plaatsje Söll in Oostenrijk neem je de gondel naar Hexenwasser; het leukste belevenispark van Tirol. Vooral in de zomer en op een mooie zomerse dag is er niks leuker dan zonder schoenen over het blotevoetenpad te lopen. Over gras, schors, door water, een stroompje en stenen loop je hier over de langste blotenvoetenpad van Oostenrijk.

Zoals de naam al doet vermoeden is er veel te doen met water; dammen bouwen, vlotvaren, bootjes laten varen, of er gewoon doorheen waden.

Als je voeten genoeg geprikkeld hebt, dan kun je ook naar het heksenatelier. Hier kun je onder begeleiding van heksen en tovenaars allerlei aandenken maken aan je bezoek aan Hexenwasser; een heksenbezem of een gelukssteen. Je kunt er zelfs brood bakken.

Naast al deze spannende dingen zijn er ook de standaard dingen waar ieder gezin blij van wordt: speeltuinen voor de kinderen en fijne terrassen voor de ouders.

In het Wilder Kaiser zijn er inmiddels 6 bergbelevenisparken. Hexenwasser was hiervan de eerste. Al 10 jaar is het een geweldige bestemming vooral voor gezinnen met kinderen om een dag door te brengen.

Hotel Tyrol
Sfeervol hotel met een goede keuken Op loopafstand van het centrum Comfortabele ruime kamers Heerlijk ontbijten én dineren Lekker zwemmen in de tuin Genieten van fitness en sauna Gratis Wilder Kaiser zomerkaart Vakantie betekent tijd voor jezelf en voor je gezin. Hotel Tyrol, gelegen aan de voet van het Kaisergebergte, draagt z\'n steentje bij om je vakantie onvergetelijk te maken. Het Landhaus bevindt zich tegenover het hotel op circa 20 meter afstand.
v.a. € 406

Barfußgehen im Hexenwasser
Bron: SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
HexenwasserStampfanger 21 - 6306 - Söll - Oostenrijk - +43 5333 5260 -
HexenwasserStampfanger 21 - 6306 - Söll - Oostenrijk - +43 5333 5260 -

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>